Ads Top

Neden Blog Yazarız ?


Arkadaşlarınızla sohbet ederken Bende blog yazarlığına başladım gibi bir cümle kurduysanız çoğu zaman yüzünüze boş boş bakan insanlar görürsünüz. Çünkü bu işin ne demek olduğunu, size ne kazandırdığını ve sizin neler kazandırdığınızdan haberleri dahi yoktur. Bende bu makalemde bu arkadaşlara cevap niteliğinde bir yazı yazmak istedim. Soru basit neden blog yazarız ?

Blog yazarlığının çeşitli nedenleri vardır tabi bunları maddelemek gerekirse şöyle sıralayabiliriz;
  1. İnsanlara herhangi bir konuda faydalı olmak veya onlara yardımcı olmak istiyorsanız en basit yöntemlerden biri olan blog yazma işine başlayabilirsiniz. Benim de temel amaçlarımdan biri budur ki sitemde blog yazarlığına ve blog sitesi kurma işine yeni başlayan arkadaşlara yararlı bilgiler sunuyorum.
  2. Ünlü bir kişi olmayı hepimiz hayal etmişizdir. Ünlü bir kişi olabilmek için bir dizi de oynamak şarkıcı veya milli bir sporcu olmanıza gerek yoktur. Alanında 1 numara olarak sizde internet aleminin ünlüleri arasında yerinizi alabilirsiniz. Hatta sokakta sizi görüp tanıyanlar bile olabilir. Yeter ki emek vererek yaratıcı işler ortaya koyun.
  3. Daha fazla insanla tanışmak onlara yol gösterip yardımcı olmak ve yeni arkadaşlar isteyenlerin tercihi de tabi ki blog yazarlığı olacaktır. Blog yazarlığı sayesinde sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.
  4. Tabi blog yazarı olarak ufak miktarlar kazanmak mümkün bunun için çeşitli reklam şirketleri var ama herkesin tercihi Google Adsanse den yana hem güven hem de ücret açısından diğerlerinden çok önde diyebiliriz. İnsanlara yardımcı olurken 3-5 bir şeyler kazansak hoş olur tabi ki :)
Bu makalemde neden blog yazarız sorusuna yanıt aradık hepinize iyi bloglamalar...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.