Ads Top

Blog Yazarak Başarabilecekleriniz


Merhabalar çoğunuz merak ediyor sanırım blog yazmaya başlarsam neler kazanabilirim neler yapabilirim diye bu sorulara yanıt vermeye çalışacağım. Blog yazmanın insana verdiği katkılar nelerdir ? En tepeye doğru yaptığınız bu yolculukta sizleri neler bekliyor ? Amacınıza ulaştığınızda toplayacağınız meyvelerin bir listesini yaptım aşağıda umarım beğenirsiniz.


  • PARA
    Çoğu kişi bu sebepten ötürü blog yazarlığına başlıyor ve bir şey kazanamadan pes edip bırakıyor son derece yanlış bir düşünce blog yazmaya para için başlarsanız bir süre sonra sıkılırsınız blog yazmaya kendiniz için başlayın para zaten kendisi gelicektir. Ama bu blogdan para kazanamayız demek değildir özgün bir blog sahibi olursanız kayda değer miktarlar kazanmanız mümkün.
  • SOSYALLİK
    Blog yazmaya başladığınıza göre artık daha sosyal bir kişisiniz çünkü onlarca kişiyle görüşüyor onların fikirlerini alıyor hiç olmazsa yorumlara cevap veriyorsunuz diğer blog sahipleriyle aranızı da iyi tutyorsanız iyi dostluklar edinebilirsiniz. Dosta ihtiyacım yok ben tek tabanca takılırım demeyin sakın link değişimi yaparak birbiriniizn hitlerini paylaşabilirsiniz.
  • TANINMA-ÜN KAZANMA
    İşinde iyi olan biriyle herkes tanışmak ister sizde işinizde iyi olmaya başladıkça tanınacaksınız ve insanlar sizinle iletişime geçmek isteyecekler. İnternet aleminde ününüz daha sık duyulmaya başlayacak gözünüzdeki ışığı gördüm devam
  • MARKALAŞMA
    Ün kazanmaya da girebilir ama siz tanındıkça yazdığınız her yazı daha değerli olacak çünkü insanlar sizin ne kadar kaliteli yazı yazdıklarınızı biliyor yeni yazılarınızı havada kapıp okumak isteyecekler buda daha çok büyümenizi ve para kazanmanıza sebep olur.
  • DİKSİYON
    Artık daha düzgün konuşuyorsunuz bu şaşılacak bir durum değil hergün makaleler yazıyorsunuz, insanların yorumlarına maillerine cevap veriyorsunuz daha çok insanla konuşuyorsunuz yani 
  • MUTLULUK
    Tanınmak, para kazanmak, saygı görmek bunlar insanı mutlu eden şeyler bunları başarabildiyseniz mutlu olduğunuza eminim. 
Yukarıda anlattıklarıma kim sahip olmak istemez ki blog yazarak hem para kazanabilir, hem tanınmış bir kişi olabilir hemde mutlu olabilirsiniz. Madem öyle ne duruyorsunuz Blog Nasıl Açılır ? konusuyla başlayabilirsin. Sitemde iyi bir blogger olabilmen için gereken herşey mevcut daha sık ziyaret edip sende bize katılabilirsin.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.